Pikavippiyrityksillä on kova kilpailu asiakkaista ja erilaisilla kampanjoilla pyritään tavoittelemaan asiakkaita yhä tiukemmassa markkinatilanteessa.

Esimerkiksi Ferratum on tarjonnut erilaisten yhteistyökumppaneiden asiakkaille ilmaisia pikavippejä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pikavipin päälle ei laiteta korkoa tai käsittelykuluja. Lainan hakija maksaa siis takaisin juuri sen summan, minkä on lainannutkin.

Ensimmäistä kertaa lainaa hakevalle Vivus.fi tarjoaa ilmaisen pikavipin! Mikäli et ole vielä hakenut ilmaista, alle 200 euron pikalainaa Vivukselta, voit hakea ilmaisen pikavippisi klikkaamalla tästä.

Ilmaisen pikavipin saamiseksi sinun tulee olla täysi-ikäinen, raha-asiasi tunnollisesti hoitanut Suomen kansalainen. Mikäli täytät kriteerit, nouda oma pikavippisi vivukselta.

Kun luottotiedot on menettänyt, muuttuu pikalainojen ottaminen lähes mahdottomaksi. Jotkin toimijat saattavat myöntää lainoja tällaisille tahoille, mutta lainan hakijan tulee muistaa antaa aina oikeat henkilötiedot.

Everyday luotto on kuin 300 euron pikavippi, tosin pienellä erotuksella. Siinä missä pikavippi pitää maksaa kerralla takaisin, on Everyday tililuotto. Voit siis ottaa maksimissaan 300 euron pikavipin kuten mistä tahansa pikavippiyrityksestä - esimerkiksi smscredit.fi tarjoaa 100 - 400 euron pikavippejä - mutta voit maksaa takaisin vain osan lainasummasta, jolloin saat maksamasi summan takaisin käyttöösi.

Internetissä on paljon hyviä pienlainoja vertailevia sivustoja. Näiltä sivuilta saa helposti selkeän kuvan mikä pikavippi todella on halvin ja lainojen todellisista kuluista ja laina-ajoista. Pikavippien kulut vaihtelevat hyvinkin paljon, joten ei ole aivan sama mistä pikavipin ottaa. Pääsääntöisesti isojen yritysten, kuten vippi.fi tai ok money, kautta hankittavat pikavipit ovat hinnoiteltu kilpailukykyisesti.

Rahapulan yllättäessä, verkosta saa helpotusta. Vipin ottaminen helposti on netissä nopeaa – nykyisin pienlainayritykset tarjoavat laadukkaat ja turvalliset verkkohakemukset, joiden kautta pikavipin ottaminen käy helposti muutamassa minuutissa.

Satavippi tarjoaa pikavippejä arjen yllätyksiin. Lainattava rahasumma voi olla 60 € - 1000 €:n välillä, hakijan tulee olla täysi-ikäinen suomen kansalainen ja luottotietojen tulee olla kunnossa.

Vippi.fi:n vahvuuksiin kuuluu nopea ja helppo verkkopalvelu sekä edulliset pikavipit. 50 - 1000 €:n pikavipin saat helposti verkkopalvelun kautta osoitteessa vippi.fi. Hae 50 - 1000 € pikavippi klikkaamalla tästä!

Pikavippi on nopein tapa saada rahaa tilille nopeasti - hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat siirtyvät hakijan tilille lähes välittömästi. Lainaa heti haluavan kannattaa hakea laina OK Moneyn tai Vippi.fi:n kautta. Näillä toimijoilla lainojen myöntäminen tapahtuu automatisoidusti koneella, jolloin rahat siirtyvät välittömästi hakijan tilille.