Pikavippivertailu, pikavipit vertailussa

Internetissä on paljon hyviä pienlainoja vertailevia sivustoja. Näiltä sivuilta saa helposti selkeän kuvan mikä pikavippi todella on halvin ja lainojen todellisista kuluista ja laina-ajoista. Pikavippien kulut vaihtelevat hyvinkin paljon, joten ei ole aivan sama mistä pikavipin ottaa. Pääsääntöisesti isojen yritysten, kuten vippi.fi tai ok money, kautta hankittavat pikavipit ovat hinnoiteltu kilpailukykyisesti.

 

Kaikkiin pikavippipalveluihin kuuluu luottoriskin kattaminen, eli hintaan lisätään tietty summa, jonka avulla katetaan mahdollisesti maksamatta jätettävät pikavipit. Isot yritykset ovat kehittäneet järjestelmät niin, että luottotappio on mahdollisimman pieni, eli lainat myönnetään vain henkilöille joilla on varaa maksaa laina takaisin - tämä näkyy myös isojen toimijoiden edullisempina pikavippeinä.

Vippivertailu.com

Vippivertailu.com listaa sivuillaan kaikki suomalaiset pikavippipalvelut. Vertailun avulla voit hakea palveluita mm. seuraavin ehdoin:

  • vuosikorko
  • lainamäärä (e)
  • saatavuus
  • laina-aika
  • ikäraja (v)
  • maksuerät (kpl)

Pikavippi.org

Pikavippi.orgin vertailussa näkyy vippivertailu.comin tavoin kaikki lainan tarjoajat mutta sivusto ei tarjoa erillistä hakutoimintoa eri toimijoiden suodattamiseen halutuin hakuehdoin.

VippiVelho

Vippivelhon palvelu on edellä mainittuja hieman kevyempi, eikä niin kattava kuin isommat sivustot, mutta sivuilta käy hyvin ilmi laina-ajat, lainasummat sekä ikärajat.

Pikavippii

Pikavippii palvelu enemmänkin esittelee etusivullaan eri palveluita vertailun sijaan. Sivulla on kattavasti esitelty eri pienlainatoimijat ja sivujen kautta voi, kuten muiltakin palveluilta, siirtyä suoraa lainayrityksen sivustolle.