Pikalaina

Äkillisiä menoja ei aina voi ennakoida - pikalainalla paikkaat helposti yllättävien menojen aiheuttaman loven lompakossa.

 

Pikalaina on helppo tapa korjata äkillistä rahantarvetta. Ei ole mitenkään tavatonta, että äkillisiä kuluja ilmestyy juuri silloin, kun niitä vähiten odottaa. Näitä voi olla mm. auton äkillinen huoltotarve, lääkärikulut tai hajonnut kodinkone. Menoja voi pakata pikavipillä, pikalainalla tai luottokortin osamaksulla. Pikalaina on tyypillinen verkkolaina, eli laina on haettavissa verkkopalvelun kautta ympäri vuorokauden.

Pikalainan suuruus vaihtelee sadoista euroista muutamaan tuhanteen. Esim Ferratum tarjoaa pikalainoja aina tuhanteen euroon asti. Voit hakea pikalainan helposti, klikkaaa tästä, ja vältät inhottavat piilokulut! 

Pikalainojen maksuaika on samalla tasolla pikavippien kanssa. Ainoa ero on siinä, että pikavippien lainattava rahamäärä on keskimääräistä pikavippiä suurempi. Tällöin puhutaan rahasummista, jotka ovat viidestä sadasta eurosta ylöspäin.

Pikalainoja harkitseville hyvä vaihtoehto on myös ilmainen luottokortti, jonka avulla voi määritellä haluamansa vähennyssummat.