Hae luottokortti

Luotto- ja maksukorttien käyttö kasvaa huimaa vauhtia pohjoismaissa - perinteisen rahan käytön laskiessa. Yksi syy erilaisten maksukorttien yleisyyteen on niiden helppo saatavuus. Esimerkiksi Diners Club luottokortti toimii kautta maailman.

 

Diners Club 
Parhaiden etujen maksukortti,
bonuspalkintoja, jäsenetuja, pääsy
lentokenttäloungeihin!
http://www.dinersclub.fi 
 

Erilaiset luottokortit ovat tunnettuja ympäri maailman - Visa, American Express, MasterCard, nämä kaikki merkit toimivat Suomen Lapista aina Thaimaan Phuketin rantakohteisiin asti. Useilla korteilla on myös erilaisia vakuutuksia sekä maksuturvia, joiden avulla korttia voi käyttää huoletta myös ulkomailla, kunhan muistaa käsitellä maksuvälintettään vastuullisesti - muuten virhetilanteissa vastuu voidaan sysätä kortin omistajalle.

Luottokorteille saa luottoa omaan maksukykyyn suhteutettuna sadoista euroista aina viisimeroisiin summiin asti. Luotto-ominaisuus on kätevä kortissa mikäli sitä aikoo käyttää ulkomailla, postimyyntitilauksiin tai verkko-ostoksiin. Vaikka ulkomaiset verkkokaupat tarjoavat myös tilisiirtoja, on luottokortin käyttö usein nopein tapa saada verkkokaupasta tavara lähtemään matkaan, kun ostosten loppusumma veloitetaan heti luottokortilta.