Tekstiviestivippi, pikavippi tekstiviestillä

Uuden lakimuutoksen myötä pikavippejä ei myönnetä uusille asiakkaille enää tekstiviestillä. Vippien myöntäminen on kielletty myös yöaikaan, jolloin vältytään heräteostoksina otetuilta tekstarivipeiltä.

 

Lakimuutoksen myötä pikavippejä tarjoavat yritykset eivät myönnä tekstiviestestilainoja uusille asiakkailleen heräteostosten välttämiseksi. Siinä missä uudet asiakkaat eivät saa tekstiviestillä tilattuja lainoja, vanhat asiakkaat voivat tilata tekstiviestitse lainaa - nykyaikaiset kännykät, kuten iPhone, pitävät sisällään laadukkaat nettiselaimet, joten kännykällä voi hakea nettisivujen kautta pikavipin.

Kun vahva tunnsitautuminen on tehty pankkitunnusten avulla, voi verkkosivuilla täyttää lainahakemuksen. Käyttäjille lainapäätös tulee hyvin nopeasti, puhutaan vain muutamista tunneista.

Tämän jälkeen asiakkaan luottotiedot ovat palveluntarjoajalla ja pikavippien ottaminen tekstiviestillä onnistuu. Tähän pätee kuitenkin lakimuutoksen myötä voimaan astuneet kellonajat, eli öisin ei pikavippejä myönnetä.